Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-28@23:01:25 GMT

دعای روز 25 ماه مبارک رمضان+جزئیات

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۳۴۲۶۸

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان ادعیه روزانه این ماه شریف بسیار جای دقت و تفکر دارد. این دعاهای روزانه که در محافل مذهبی خوانده می‎شود توسط ابن‌عباس از پیامبر صلّی اللّه علیه و آله و سلّم نقل شده است و علمای بزرگ اسلام آنها را در کتاب خود ثبت و ضبط کرده‎اند و ما این ادعیه را از کتاب «‌اقبال الأعمال» سیدبن طاووس عالم بزرگ شیعه نقل می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار مذهبی- این کتاب‌ مانند سایر کتاب‌هاى سید از اعتبار و ارزشی ویژه ‌بین علماى شیعه برخوردار است تا جایی که شیخ عباس قمی در «مفاتیح الجنان» بسیار از ادعیه این کتاب استفاده کرده است.

بیشتر بخوانید:

دعای مخصوص ماه مبارک رمضان+متن و ترجمه

اینک به‌‌مناسبت فرا رسیدن بیست‌وپنجمین روز ماه مبارک رمضان، دعای این روز به‌همراه شرحی بر آن منتشر شده است:

اللَّهُمَّ اجْعَلْنِی فِیهِ مُحِبّاً لِأَوْلِیَائِکَ، وَ مُعَادِیا لِأَعْدَائِکَ، مُسْتَنّاً بِسُنَّةِ خَاتَمِ أَنْبِیَائِکَ، یَا عَاصِمَ قُلُوبِ النَّبِیِّینَ

خدایا مرا در این ماه دلبسته اولیاءات، و دشمن دشمنانت قرار ده، و آراسته به راه و روش خاتم پیامبرانت گردان، ای نگهدارنده دل های پیامبران

حجت‌الاسلام محمود ریاضت محقق و کارشناس علوم دینی در توضیح دعای این روز نوشت: اصل دین اسلام بر دو پایه حُب و بغض است «الحُب فی الله و البغض فی الله؛ دوستی بخاطر خدا و دشمنی هم بخاطر خدا». این دو اصل و پایه یعنی عملیاتی شدن دو اصل تبرّی و تولّی که دو اصل مهم از اصول فروع دین  است، در واقع تبعیت از سنت خاتم پیامبران حضرت محمد صلی الله علیه و آله است. 

در روایاتی از امام صادق علیه السلام است که «هل الدین الا الحب و البغض؟؛ آیا دین چیزی جز محبت و دوستی خدا و بیزاری از دشمنان خدا است»؟ آنچه باید در روزهای پایانی ضیافت الهی برای ضیوف الرحمن حاصل شود شدّت حبّ خدا و اولیاء خدا و به تبعیت از آن بیزاری از دشمنان خداوند در کردار و گفتار و رفتار در ابعاد و جنبه‌های گوناگون زندگی فردی، خانوادگی و اجتماعی است. چراکه «الَّذینَ آمَنُوا أَشَدُّ حُبًّا لِلَّهِ...کسانی که به خداوند ایمان دارند شدیدترین عشق و محبت را به حق تعالی داشته و خواهند داشت. این شدت محبت و عشق در تمامی ابعاد وجودی او به منصه ظهور و بروز می‌رسد و در گفتار او تلألؤ و در رفتار او تبلور و کردار او تجلی می‌یابد. 

سفره ضیافت الهی بیش از هر چیز برای ایجاد هرچه بیشتر محبت میزبان این ضیافت در دلها و قلبهای ضیوف الرحمن است. امید که این محبت در دل و جان و روح ما میهمانان سفره مهمانی حق تعالی بیش از پیش نهادینه و تثبیت شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: دین حضرت محمد امام صادق ماه مبارک رمضان دعای ماه مبارک رمضان دعای روز بیست و پنجم ماه مبارک رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۳۴۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید امام جمعه پیرانشهر بر رعایت اخلاق اسلامی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، اهمیت سلام کردن در دین مبین اسلام از مهم ترین موارد مورد تاکید خطبه های امروز نماز جمعه شهرستان پیرانشهر بود.

ماموستا هاشم آبادی گفت: توجه به روایات مختلف از پیامبر گرامی اسلام نشان میدهد که سلام کردن از کلمات مهم و از صفات انسان مومن و ملائکه و شخصیت های کامل اسلامی است که خیر و رحمت و برکت خدا رابه دنبال دارد.

خطیب جمعه شهرستان پیرانشهر اظهار داشت: سلام کردن محبت و سادگی را به دنبال دارد و هدیه ای بزرگ از جانب انسان مومن به یکدیگر است.

ماموستا هاشم آبادی همچنین در ادامه موضوع سلام کردن اظهار داشت: سلام نکردن چندین مفهوم را به دنبال دارد که از جمله صفات ناشایست انسان بخیل و متکبر است که کم ارزشی طرف مقابل میباشد.

ماموستا هاشم آبادی توجه و اهمیت به این موضوع را مهم دانست و گفت: لازم است سلام کردن در جامعه عادی و امری ضروری باشد.

ایمان و شهادت،طاعت و عبادت و محبت به یکدیگر از دیگر موارد مورد اشاره ماموستا هاشم آبادی درخطبه های امروز بود.

 

 

 

دیگر خبرها

  • رسالت معلمان ارتقای علمی و معنوی دانش آموزان است
  • جریان حکمت عراق ۲هزار نسخه کتاب به کتابخانه‌های عمومی اهدا کرد
  • به همت پژوهش سرای برهان کتاب «عشق برتر» منتشر شد
  • آیت‌الله جاودان: با مراقبه و محاسبه اعمال به رحمت الهی می‌رسیم
  • مورایس: با افتخار یک مسلمان هستم
  • مورایس: با افتخار یک مسلمان هستم + فیلم
  • مسابقات جام رمضان تنیس روی میز بانوان در سمنان پایان یافت
  • تاکید امام جمعه پیرانشهر بر رعایت اخلاق اسلامی
  • تقدیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از سریال «رستگاری»
  • سه راهکار طلایی برای انس کودکان قرن جدید با امام زمان (عج)